Zo werken wij

"Gasten keren nooit meer terug naar je restaurant als 1. de verlichting of 2. de temperatuur niet klopt. Dat zijn, vaak onbewust, de belangrijkste satisfiers."

Vasso Panagoulopoulos, horecaondernemer

 

Licht is één van de vele onderdelen waar je als architect of ondernemer over na moet denken. Welke armaturen, kleurtemperatuur en bundelbreedte passen bij de sfeer die je in een ruimte wilt creëren? Is domotica het waard om in te investeren? We zien vaak dat de complexiteit van licht het enthousiasme tempert. Wij maken verlichting weer een ‘licht’ onderwerp! In drie overzichtelijke stappen.

1. Sparren en schetsen

Op de vijfde verdieping van Watertoren Heuveloord in Utrecht vind je onze ontwerpstudio. Hier bedenken we samen met jou als architect of ondernemer unieke lichtoplossingen. Voor woonhuizen, hotels en restaurants, flagshipstores en high-end kantoren. We puzzelen, rekenen, tekenen en stemmen af voor het beste resultaat.

W22 1000pxh

2. Beleven in de showroom

Voor meer inspiratie maken we graag een uitstapje naar een showroom van één van onze mooie merken: Modular, FLOS, Brick in the Wall.

Stap 1 en 2 resulteren in een origineel en haalbaar lichtplan met duidelijk kostenplaatje.

3. Begeleiding op locatie

Trots én een soepel proces bereik je alleen met wederzijds commitment, verantwoordelijkheid en aandacht. Wij zijn op locatie als dat nodig is. Soms alleen bij de oplevering. Soms meerdere keren tussentijds voor bijsturing. Dat wat nodig is om gasten, klanten en bezoekers te kunnen verrassen met het eindresultaat.

Snel een inschatting nodig? Een lijst met armaturen en kostenindicatie zit zo in je mail. Geef hier aan waar je naar op zoek bent. 

 

Geberit BLOOM 01

"Een goede partner past bij je visie"

We zijn mega nieuwsgierig en werken makkelijk samen met installateurs, fabrikanten en aannemers. Onze partners, van lichtarchitect tot installateur, zetten nét een stapje extra voor een origineel plan en hoogwaardige afwerking. 

Wie wij zijn

 

Schets

#1 Wij denken mee over het plaatsen en slim toepassen van een designlamp waardoor het…

Meedenken

#2 Van schets naar prototype in samenwerking met FLOS.

Productie

#3 Aan alles wordt gedacht en voorzien van een hoogwaardige afwerking die past bij het…

Inpakken

#4 Na een scherpe controle worden alle onderdelen verpakt en verzonden.

Afmonteren

#5 Onze hoogwaardige installateurs weten wat er van hen gevraagd wordt binnen het project.

Resultaat

#6 Naast 400 bedden hangt de “IC Light” van Flos waarbij het armatuur op maat gemaakt is.

Switch rond ON new DIAP

 Facebook Instagram LinkedIn