"Een goede partner past bij je visie"

"Drie van mijn horecazaken zijn voorzien van architecturale verlichting door Bloomlighting. Ik ken Geoffrey van Oudenaarde al ruim vijf jaar. Geoffrey stemt nauwkeurig met andere leveranciers af over aansluitingen, montage en afmontage. Dat vertrouw ik hem volledig toe."

Vasso Panagoulopoulos, horecaondernemer

Geoff en Jeroen web2

Sterk in samenwerken

We zijn mega nieuwsgierig; nieuwe mensen ontmoeten is het leukste dat er is. Je kunt rekenen op een enorme drive om samen dingen voor elkaar te krijgen. We schakelen continu. Onze blik is vooruit, we zijn positief ingesteld en onze snelheid van handelen is groot. We werken makkelijk samen met installateurs, fabrikanten en aannemers die we uitdagen om met ons oplossingsgericht te denken en werken.

Betrokken oranje rondje web energiek oranje rondje web luchtig

SP2016 VEGA Amersfoort 4 website

Complex project? Kunnen we!

Met onze jarenlange ervaring in contractvorming, risicobeperking, onderhandelingen over voorwaarden, leverbetrouwbaarheid, service en aftersales kunnen we grote leveringen en complexe installaties aan. We overzien de impact van keuzes en anticiperen hierop. Onze partners, van lichtarchitect tot installateur, zetten nét een stapje extra voor een origineel plan en hoogwaardige afwerking. Dat geeft onze klanten een veilig gevoel.

Verklein foutmarges oranje rondje web bespaar kosten en tijd oranje rondje web kies voor zekerheid

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijzondere locatie in Utrecht

We halen het beste uit onszelf op de intieme vijfde verdieping van de Watertoren in Utrecht. In de studio bedenken samen met architecten unieke lichtoplossingen. Voor woonhuizen, hotels en restaurants, flagshipstores en high-end kantoren. Get curious on our fifth floor! Voor meer inspiratie maken we met architecten ook graag een uitstapje naar een showroom van één van onze mooie merken.

Verrijk je kennis oranje rondje web wees innovatief oranje rondje web word verrast

Switch rond ON new DIAP

 Facebook Instagram LinkedIn