Brick in the Wall-specialist

Puur. Minimalistisch. Elegant. Brick in the Wall, invisible integration of light, ontwikkelde een eigen overschilderbaar en scheurvrij CALCYT®-gips voor armaturen. Hiermee intergreer je licht naadloos in elk design. 

VDS GROUP 037

Brick in the Wall

  

Naadloos transformeren

Brick in the Wall maakt unieke, architecturale verlichting met grote afmetingen. Met deze collectie van wand- en verzonken plafondverlichting creëer je een fascinerende look die meteen de aandacht van je gasten trekt. Door de thermische weerstand zijn de CALCYT®-armaturen geschikt voor veel verschillende lichtbronnen. Je schildert de sneeuwwitte armaturen eenvoudig in de kleur van een wand of plafond of werkt deze af met behang, goudfolie of tadelakt. Voor buiten kun je de 100% waterafstotende CALCYT+® gebruiken.

Brick in the Wall

Brick in the Wall

 

100%

natuurlijk

product

 

Hoge densiteit en puurheid

CALCYT®-gips heeft een hoge densiteit, hitte- en vuurbestendigheid, optimale hardheid en lichtweerkaatsingseigenschappen. De armaturen zijn vrij van luchtgaten en blijven na installatie scheurvrij. De overschilderbare armaturen in CALCYT® pleister bevatten geen sierlijsten. Met de volledige overschilderbare Touch-It is het moeilijk te zien waar het plafond eindigt en de lamp begint, een typisch kenmerk van de ‘onzichtbare integratie van licht’.

Brick in the Wall

Brick in the Wall

 

 

Benieuwd naar een lichtplan met inbouwspots van Brick in the Wall? Wij helpen je graag op weg: neem contact met ons op voor een brainstorm in onze studio. 

Switch rond ON new DIAP

 Facebook Instagram LinkedIn