Modular-specialist

 

Modular staat bekend om de innovatieve technologie met uitgesproken, gedurfde en eigenzinnige designs. Samen met diverse (interieur)architecten kiezen wij vaak voor armaturen van Modular om een unieke en eigen sfeer te creëren. Zowel in verlichtingsplannen voor nieuwsbouw als in renovatieprojecten.

Trendsetter architecturaal licht

Zoekt u stoere en unieke verlichting? Dan willen wij graag met u kijken naar de verlichting van Modular. Tracks en spots met een krachtige of juist verfijnde uitstraling. Door de unieke, uitgebalanceerde combinatie van modellen, die een mooi geheel vormen, worden mooie lichtplannen gerealiseerd.

Sinds 1980 is Modular Lighting Instruments trendsetter op het gebied van architecturale verlichting. Met gewaagde, creatieve en soms zelfs “excentriek” te noemen campagnes. Veel van de Modular Lighting bekroonde designs zijn iconisch geworden.

Variatie in armaturen

De armaturen van Modular zijn zeer gevarieerd. Met de juiste keuzes past Modular in elk concept en lichtplan. Zowel in lichtplannen voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Licht brengt een ruimte tot leven. Iedere bezoeker/gebruiker kan daardoor anders naar een ruimte kijken. De lichtontwerpen van Modular Lighting zijn mooie architecturale objecten én functioneel. Een prachtige combinatie die zorgt voor een optimaal lichtspel. 

 

BE KASTERLEE PROJECTATELIER MEDARD 50    NL REEUWIJK MERCATU SMART KUP 07

Dim to warm

Werken, ontspannen. Spelen en delen. Koken en ontvangen. Mensen gaan steeds meer van hun huis verlangen. Met Dim to warm pas je de sfeer in een ruimte eenvoudig aan. Met deze techniek voor LED-armaturen dim je zowel de lichtsterkte als de kleurtemperatuur (Kelvin). Wit en fel licht om bij te werken, zacht en warm (kaars)licht om bij te dineren. Ook goed toepasbaar in horecagelegenheden! Modular is vooruitstrevend met lichtinnovaties en biedt mooie armaturen die samengaan met deze Dim to warm-techniek.

sebastian schuppik H7xTpvBjJS4 unsplash IG

Launch 3 2021 SMART WARM DIM 720x720 GIF LORES

IMGDTL SURF REC SMART LOTIS 82 SURFACE TUBED 12840032 04

SMART BALL SUSP 82 WHSTR SMRT C GOLD 03edit 2 1 1 1

SMART SURFACE TUBED WALL 82 1XLED GE WHSTR SMART KUP GOLD 01 2

 

Wil je warme verlichting goed implementeren, laat je dan adviseren. Niet in elk armatuur past de benodigde driver en fabrikanten maken gebruik van verschillende methodes en technieken. Benieuwd naar een lichtplan met armaturen van Modular? Maak gebruik van onze specialistische kennis en neem contact met ons op.

Switch rond ON new DIAP

 Facebook Instagram LinkedIn