FLOS-specialist

FLOS is een wereldspeler op de architecturale en decoratieve verlichtingsmarkt. Vanaf de oprichting is Bloomlighting FLOS-specialist. Met armaturen van FLOS hebben we al veel hotelkamers, restaurants, flagshipstores en residenties omgetoverd tot sfeervolle ontmoetings- en recreatieruimtes.

FLOS

F1080821

 

De veelzijdigheid van FLOS

FLOS (latijns voor bloem) is ontstaan vanuit de wens om een ontwerp te creëren rondom een lichtbron. Al sinds 1960 zorgt FLOS voor kunst in de vorm van licht in woningen, villa's, restaurants, hotels, winkels en kantoren. FLOS biedt veel meer dan enkel de iconische decoratieve verlichting. Van flexibel architecturaal licht tot stijlvolle buitenverlichting; FLOS zoekt de "spanning van de ontwikkeling" op. Technisch perfecte, tijdloze en klassieke designs. FLOS blijft toonaangevend in de markt met innovatieve ontwerpen voor:

  • architecturaal licht;
  • soft licht;
  • decoratief licht;
  • buitenverlichting.

 

FLOS

Lichtexpert

Architecturale verlichting is soms heel subtiel. Bijvoorbeeld wanneer je kiest om FLOS - The Running Magnet in het plafond te verzinken. Architecturale tracks en armaturen kunnen juist ook heel aanwezig zijn en daarmee de sfeer van een interieur bepalen. In beide gevallen moet je er vóóraf goed over nadenken.

Welke armaturen passen het beste bij het interieurconcept?

Waar moeten de rails precies komen?

Op welke wijze willen we deze installeren?

Hoe krijgen we de lichtbronnen van verschillende armaturen in één ruimte in dezelfde kleurstelling?

Is er voldoende ruimte voor de drivers?

Welke bundelbreedte is goed voor het uitlichten van (kunst)objecten?

Als architect moet je over veel dingen nadenken. De sfeer, functionaliteiten, akoestiek. Je kunt je onmogelijk op alle onderdelen specialiseren. Kom je er met verlichting niet uit? Dan denken wij graag met je mee.

 

Catalogi

  

Ekademe Bloom 01

 

Switch rond ON new DIAP

 Facebook Instagram LinkedIn